Cum cumpăr?

Puteti comanda produsele dorite apeland la una din metodele de mai jos, astfel:

1. fie prin e-mail la comenzi@eduprescolar.ro in care sa specificati: produsele dorite, cantitatea, datele de facturare si livrare (nume si prenume complete, adresa, nume societate/cod fiscal – acolo unde este cazul si numar telefon). Veti fi contactati telefonic pentru confirmarea si validarea comenzii. La valoarea comenzii se va adauga taxa de livrare ce variaza in functie de curier (Posta Romana sau Fan Courier) si care va va fi comunicata odata cu confirmarea comenzii dumneavoastra.

2. fie telefonic la: 0746 910 563

3. fie on-line urmand pasii de mai jos:

– In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Acolo unde este cazul, trebuie sa selectati optiunile produsului. Veti putea vizualiza lista de produse comandate in Cosul meu, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Puteti sa va intoarceti la site si sa contiunati cumparaturile.

– Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Comanda. In cazul in care sunteti client nou, va puteti crea un cont de utilizator sau puteti comanda fara a va crea cont, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va dura mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda.

– In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, vi se va solicita alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

– Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Adauga comentarii despre comanda ta, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile  practicate, apasati butonul  Continuare si apoi Confirmare comanda.