NewsLetter

Vrei sa fi informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

Email 
Nume 
Aboneaza-te!
 

MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere

MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere
MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere MT02-Planse de colorat cu litere si grupuri de litere
Cod produs: MT02
Pret: 18,00 Lei
Pretul include TVA. Pretul nu include cheltuielile de livrare.
Cant:  

Caracteristici: 100 planse format A4, 80g

Mapa tematica contine planse de colorat alfabetul cu ghicitori formate din doua strofe. Plansele sunt astfel concepute incat copilul prescolar sa asocieze cat mai usor litera sau grupul de litere cu imaginea. Copilul trebuie sa identifice litera corespunzatoare in cateva cuvinte, sa identifice o legatura dintre imagine si anumite cuvinte. Apoi, va trebui sa coloreze imaginea. 

Setul de planse A4 contine toate literele alfabetului (inclusiv Q, W, Y), toate literele specifice alfabetul roman (cu diacritice) cat si toate grupurile de litere. Fiecarei litere  sau grup de litere ii corespunde un numar de pana la 5 planse. Fisele sunt tiparite doar pe o singura fata.

Deruland sagetile stanga - dreapta puteti vedea cateva dintre plansele aflate in mapa.

www.eduprescolar.ro
creare site - www.creare-site.nt.ro