Transport şi retururi

TRANSPORT

Comenzile sunt trimise prin curier, Posta Romana sau reprezentant EDUprescolar.ro, in functie de localitatea de destinatie sau pot fi ridicate de la sediul nostru.

Taxele de expediere vor fi confirmate la momentul expedierii comenzii

Pentru alte detalii privind livrarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

RETURURI

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate de la noi. Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele:

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”

“Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”

Singura conditie pentru retur este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba amabalajul original, sa nu fie desfacut, produsul sa nu fi fost folosit). La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Cum se returneaza produsul si cum primeste valoarea achitata inapoi?

Pentru informarea EDUprescolar.ro (sc Garant Pack srl) despre returnare si comunicare IBAN pentru returnare contravaloare trebuie trimis un e-mail de informare catre adresa  comenzi@eduprescoar.ro cu urmatoarele informatii :

  1. Numele pe care a fost facuta comanda, respectiv factura
  2. Data facturii si produsul sau produsele care se returneaza
  3. Contul IBAN unde se poate returna contravaloarea produsului ( fara taxe de transport).

Produsul va fi trimis prin aceeasi modalitate in care v-a fost expediat (posta, curier), iar taxele de expediere sunt in sarcina dumneavoastra.