Politica de confidentialitate

sc Garant Pack srl respectă legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

EDUprescolar.ro si sc Garant Pack srl se angajaza să nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti. Datele vor fi utilizate numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai si derularea comenzilor precum si în scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. sc Garant Pack srl nu incurajează spam-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastră de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul Eduprescolar.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date.

Promotii si concursuri

sc Garant Pack srl isi stabileste singura regulamentele promotiilor, campaniilor publicitare, ofertelor speciale si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul acestui website.

In cazul campaniilor, concursurilor si promotiilor organizate si derulate de catre EDUprescolar.ro direct sau de catre terti (firme partenere, agentii de publicitate etc.), EDUprescolar.ro are dreptul de a stabili criterii suplimentare de eligibilitate a participantilor.

Salvate 0